November 18, 2021

Promosi ShakleeNov 2021


Promo Shaklee Nov 2021 : Shaklee Defense Trio Set


Promo Shaklee Nov 2021 : Shaklee Defense Trio Set

Promo bulan ni pasal "tingkatkan pertahanan anda"  yang diberi nama Shaklee Defense Trio.

Pembelian Set ini, anda akan dapat Free 1kotak ESP sachet (10 sachet dalam 1 kotak yang bernilai RM79). Harga ahli hanya RM359 sahaja. Bagi harga Retail plak RM448.75 . Anda jimat lebih RM124 .wow banyak kan jimat yang anda dapat.


Promosi Shaklee Nov 2021 : Hanya belian RM100 ,anda layak dapat FREE membership dan FREE postage. Best ke tak? Jimat dan berbaloi belian bulan ni.

Ok! Jom tengok lily listkan produk Shaklee yang boleh anda beli untuk nikmati promosi diatas 



Jika anda nak tahu info mengenai Promosi bulan Nov 2021 ,Anda boleh terus wasap lily nombor di bawah.


Hubungi kami:


Whatsapp : 01126904519

Page FB : Lily baqirah - Pengedar shaklee Raub

Instagram : https://www.instagram.com/vitaminlilybaqirah/

Your Certified Shaklee Product Consultant

Pengeposan ke seluruh Malaysia







Continue Reading

October 20, 2021

Kenapa Perlu Pilih Shaklee


Kenapa Perlu Pilih Shaklee

Kenapa perlu PILIH Shaklee

Bisnes Shaklee Pilihan Yang Terbaik!
U all Hairan tak kenapa Shaklee meletup letup sekarang nie.
Ramai gila sekarang ni yang nak Daftar Ahli Shaklee nie.Nak2 musim PKP.,PKPB nie memang ramai yang nak buat bisnes dari rumah.Ye la income kerja harian dah terjejas .So, bisnes dari rumah sangat digalakkan untuk kita mencari income sampingan.
Malah, Ada juga yang nak ambil Shaklee sebab nak jaga KESIHATAN DALAMAN dan Juga KECANTIKKAN dari LUARAN .


Sentiasa Selamat

SENTIASA SELAMAT

  • Lebih 100,000 Ujian Kawalan setiap Tahun supaya Produk betul-betul SELAMAT dan BERKESAN.
  • Pengesahan dari pihak ketiga. Syarikat nutrisi lain tiada pengesahan mana-mana pihak . Syarikat lain tak sanggup buat.
  • 350 Ujian pencemaran keatas SETIAP bahan-bahan supaya setiap biji Vitamin adalah pure yang paling tinggi di dunia.
  • 100% dijamin puas daripada TESTIMONI pengguna.



Sentiasa Mesra Alam

SENTIASA MESRA ALAM



  • TIADA perasa-perasa tiruan
  • TIADA pemanis tiruan 
  • TIADA pewarna atau lemak trans
  • TIADA Ujian terhadap Haiwan
  • TIADA bahan-bahan yang diharamkan





SENTIASA BERKESAN

  • $300 juta dilaburkan dalam pengujian penyelidikan dan pembangunan
  • Tersdapat 70 kajian klinikal bercetak
  • terdapat daripada 60 saintis Shaklee
  • Terdapat 55 paten dan paten tertunda


Selamat secara SEMULAJADI terbukti BERKESAN selama lebih 50 tahun keatas.




Hubungi kami:

Whatsapp : 01126904519
https://linktr.ee/lilybaqirah
Instagram : vitaminlilybaqirah
Your Certified Shaklee Product Consultant
Pengeposan ke seluruh Malaysia























Continue Reading

June 01, 2021

Siapa Saya???

Assalamualikum 😊

Bismillah , Salam kenal dari saya Lily Baqirah

Ada yang dah kenal ke ? atau ada yang belum kenal saya? 😚

(Gambar zaman kolej)


Nama NUR AKALILI BAQIRAH di beri oleh mama lily.
Umur lily plak baru 28tahun genap baru-baru ni 17Mei1993 hari jadi lily. 
Alhamdulillah masih bernafas lagi di muka bumi ni.

Lily asal mana? Opsss, lily sebenarnya asal Pahang negeri ikan patin masak Tempoyak .😍Siapa suka makan ikan patin masak tempoyak ni ? Ha, kita geng la tu. 

Mama lily asal orang Kedah Dekat Pokok sena sana. Uishhh nak ke sana 3 4 tahun belum tentu lagi tau. Tapi,best pergi sana sebab ada sawah padi.πŸ˜†

Abah lily plak orang Kelantan. Siapa sini suka makan budu cicah ulam. Uishhh memang hantu budu tau lily ni.πŸ˜‰

 Pahang Kedah Kelantan antara ketiga-tiga negeri ni .Yang paling pandai loghat kelate la weh. Membesar je dekat Pahang tetapi tak pandai cakap Loghat Pahang ni .πŸ˜‡
Yela, kampung yang tempat lily membesar semua orang kelate tau.

Alhamdulillah lily dapat jodoh dengan orang Pahang juga.Alhamdulillah rezeki orang dekat.

Lily seorang Surirumah bekerja sebagai bisnes online.

Ok la, lily cerita tentang lily.Kalau cerita dari A to Z ni nanti orang jemu nak membaca kan.hihihi

Lily simple kan je Siapa Lily ni.Kot-kot la ada yang kenal lily kan. 

Assalamualikum salam kenal dari lilybaqirah πŸ’“




Hubungi kami:

Whatsapp : 01126904519
Instagram : lily_baqirah
Your Certified Shaklee Product Consultant
Pengeposan ke seluruh Malaysia








Continue Reading

February 02, 2021

SENARAI HARGA SHAKLEE 2021

Assalamualaikum.

Shaklee adalah produk KESIHATAN, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semulajadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Shaklee dihasilkan berasaskan penyelidikan saintifik dan klinikal, ia mengunakan sumber semulajadi yang terbaik, dan ia terbukti berkesan dan selamat.
OK, Lily share senarai harga RP untuk korang tau.
senarai harga shaklee 2021
PRODUCT PRICE LIST


Senarai harga shaklee 2021
Senarai nama produk dan harga sahklee

1. B-COMPLEX 
πŸ‘‰#10164 ( Ada 120 capsules ) RM58.75

2. CAROTOMAX
πŸ‘‰#10113 ( 30 capsules ) RM77.50

3. NUTRIFERON GRANULES
πŸ‘‰#11028 ( 30 sachets ) RM190.00

4. CoQ-TROL PLUS
πŸ‘‰#11026 ( 30 capsules ) RM 148.75

5. DTX COMPLEX
πŸ‘‰#10330 ( 90 caplets ) RM 156.25

6. GARLIC COMPLEX
πŸ‘‰#10127 (60 tablets ) RM 56.25

7. GLA COMPLEX
πŸ‘‰#10620 ( 60 softgels ) RM 91.25

8. HERB-LAX
πŸ‘‰#11007 ( 120 tablets ) RM 57.50

9. PEPPERMINT-GINGER PLUS
πŸ‘‰#10126 ( 90 tablets ) RM 47.50

10. CHEWABLE-C PLUS 
πŸ‘‰#10621 ( 90 tablets ) RM 51.25
 

SENARAI HARGA SHAKLEE 2021
Senarai nama produk dan harga sahklee

11. LECITHIN
πŸ‘‰#10163 ( 180 softgels ) RM 55.00

12. PHYTOCOL-ST
πŸ‘‰#11006 ( 120 tablets ) RM 197.50

12. OMEGA GUARD
πŸ‘‰#10236 ( 90 capsules ) RM 136.25

13. SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS
πŸ‘‰#10104 ( 180 tablets ) RM 97.50

14. VITA-E COMPLEX
πŸ‘‰#10112 ( 120 softgels ) RM 156.25

15. ALFALFA COMPLEX ( S )
πŸ‘‰#10159 ( 330 tablets ) RM 57.50
ALFALFA COMPLEX ( L )
πŸ‘‰#10162 ( 700 tablets ) RM 102.50

16. OSTEMATRIX
πŸ‘‰#10128 ( 120 caplets ) RM 61.25

17. ZINC PLUS
πŸ‘‰#11009 ( 12.0 tablets ) RM 56.25

18. VITA-LEA for CHILDREN
πŸ‘‰#11005 ( 60 tablets ) RM 111.25


senarai harga shaklee
Senarai nama produk dan harga sahklee

19. COLLAGEN PLUS POWDER
πŸ‘‰#11024 ( 15 sachets ) RM 298.00

20. PERFORMANCE - Natural LEMON-LIME Flavoured
πŸ‘‰#11032 ( 840g ) RM 148.75

21. PERFORMANCE - Natural ORANGE Flavoured
πŸ‘‰#11002 ( 539g ) RM 86.25

22. MEAL SHAKES
πŸ‘‰#11001 ( 544g ) RM 120.00


senarai harga shaklee
Senarai nama produk dan harga sahklee

23. VITA-LEA IRON FORMULA
πŸ‘‰#10131 ( 120 tablets ) RM 93.75

24. ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flovour
πŸ‘‰#11003 ( 850g ) RM 161.25

25. VIVIX 
πŸ‘‰#10320 ( 150ml ) RM 475.00

26. RES V SOFTGEL 
πŸ‘‰#11029 ( 60 softgels ) RM 510.00


senarai harga shaklee
Senarai nama produk dan harga shaklee

27. CINCH TEA MIX 
- Red, White, and Matcha Green Tea
πŸ‘‰#11008 ( 28 sticks ) RM 131.25

28. CINCH ( 3 Flavoured )
1. MIXED SOY PROTEIN SHAKE-CAFE LATTE
πŸ‘‰#11012 ( 750 g ) RM 181.25
2. MIXED SOY PROTEINBSHAKE-CHOCOLATE
πŸ‘‰#11011 ( 765g ) RM 181.25
3.  MIXED SOY PROTEINBSHAKE-CHOCOLATE
πŸ‘‰#11010 ( 765g ) RM 181.25

DAILY CARE
29. HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM
πŸ‘‰#11020 ( 113g ) RM 37.50

PROSANTE HAIR CARE
30. REVITALIZING SHAMPOO
πŸ‘‰#31690 ( 296 ml ) RM68.75

31. REPLENISHING CONDITIONER
πŸ‘‰#31644 ( 237ml ) RM 70.00

32. NOURISHING SCALP TREATMENT
πŸ‘‰#31642 ( 59mm ) RM 93.75

Shaklee amat komited dalam menghasilkan suplement nutrisi dan vitamin yang paling bagus untuk kesihatan tubuh badan.

Setiap produk vitamin Shaklee yang dihasilkan dari kajian berterusan serta komitmen Shaklee dalam menyediakan produk yang paling bagus untuk meningkatkan kesihatan kita.

Vitamin shaklee sebenarnya baik untuk kesihatan lelaki dan wanita malah sesuai untuk peringkat umur tahap kesihatan dan gaya hidup kita.

Jadi,kita kene tingkatkan kesihatan kita dan serta keluarga dengan menggabungkan produk-produk vitamin shaklee yang dihasilkan semulajadi dengan aturan pengambilan yang berkesan untuk diri kita dan yang paling penting tiada uji kaji terhadap haiwan.

NEXT lily share sikit lagi harga-harga untuk RP (jualan) .
   
Untuk keahlian shaklee hanya serendah RM35 sahaja atau belian sebanyak 100uv layak dapat FREE KEAHLIAN. Atau korang boleh terus tekan link ini pendaftaran keahlian shaklee.

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1394685

Hubungi kami:

Whatsapp : 01126904519
Instagram : lily_baqirah
Your Certified Shaklee Product Consultant
Pengeposan ke seluruh Malaysia



















 

Continue Reading

January 18, 2021

22 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

kelebihan menjadi ahli shaklee
JOIN US SHAKLEE


Syorkan Customer menjadi Ahli Shaklee.Supaya mendapat keistimewaan bersama.

kebiasaannya customer setuju nak jadi Ahli Shaklee kerana banyak yang dapat bila menjadi ahli shaklee.


1. Untung Runcit sehingga 20%-25% 

2. Bonus Tunai Peribadi sehingga 21%

3. Bonus Tunai Kumpulan

4. Bonus Tunai Kepimpinan

5. Bonus Tunai Infiniti sehingga 1.5%

6. Bonus Tunai Program Kereta

7. Program Percutian Antarabangsa / Umrah / Tempatan bersama keluarga

8. Bonus Matching Conference Point (International/Local Trip Shaklee)

9. Bonus Tunai Pangkat Baru dan Efektif pada bulan berikut

10. Trofi Esklusif di National Conference

11. Kelas ilmu produk dan ilmu jualan PERCUMA

12. Bimbingan dari mentor yang terbukti berjaya secara PERCUMA

13. Shaklee telah bayar lebih RM 26 billion pada ahli Shaklee seluruh dunia

14. 1000% peningkatan Shaklee di Malaysia sejak 7 tahun lepas (br 1% rakyat Malaysia join Shaklee)

15. Perniagaan yang boleh diwarisi kepada keturunan kita

16. Shaklee adalah #1 Natural Nutrition Company 

17. Shakee diiktiraf sebagai Best MLM brand in Nutrition

 18. Shaklee memastikan produknya Selamat, Berkesan dan sentiasa Organik 

19. Shaklee mempunyai Landmark Study yang menunjukkan mereka yang mengambil produk Shaklee mempunyai kesihatan lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau yang tidak amik langsung

20. Shaklee merupakan supplement pilihan NASA dan bahan pencucinya digunakan di White House

21. Shaklee telah berada di 9 Negara yang membolehkan kita juga berbisnes disana iaitu US, Canada, Japan, Mexico, India, Indonesia, China dan Taiwan (setengah penduduk dunia sudah dijelajahi oleh Shaklee)

22. Shaklee Cares merupakan satu program CSR yang membantu anak3x kurang berkemampuan mendapat nutrisi Shaklee


Best kan jadi Ahli Shaklee?
Apa tunggu lagi.Jom promote pada keluarga dan rakan-rakan anda.

Selain kelebihan di atas ini Serendah RM35 sahaja untuk daftar Ahli Shaklee anda terus layak dapat less 15-20% harga dari harga runcit.




Hubungi kami:

Whatsapp : 01126904519
https://linktr.ee/lilybaqirah
Instagram : by_baqirah
Your Certified Shaklee Product Consultant
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Continue Reading